Claire geeft les aan alle niveaus en alle leeftijden (vanaf 7 jaar).
  • Jonge kinderen die op een speelse manier beginnen.
  • Leerlingen van hoog niveau die zelf concerten geven.
  • Leerlingen die hun muziek voornamelijk gebruiken als een momentje voor zichzelf of een uitlaatklep.
  • Zeer gemotiveerde leerlingen die ver willen komen.
  • En alle combinaties hiervan ;-)

Als je op panfluitles wilt ben je natuurlijk van harte welkom. Twijfel je, neem gerust contact op (claire.smoorenburg@gmail.com, 033-4621979) voor overleg of info of kom gratis een proefles volgen.

Muziek is een heerlijke hobby. Het verrijkt echt je leven. Het is goed voor lichaam, geest en hersenen. Je kan je heerlijk uiten en uitleven zonder woorden nodig te hebben. Muziekles is dan ook een investering in jezelf en in je toekomst. Je leert vaardigheden en kennis waar je de rest van je leven wat aan hebt.

Als je een instrument wilt leren spelen is heel belangrijk om, naast het regelmatig oefenen en regelmatig les hebben, les te nemen bij een gediplomeerd docent(e). Iemand die conservatorium heeft gedaan dus, of de opleiding volgt. Deze mensen weten wat ze doen, je leert het veel sneller en bovendien kan je niet voor vervelende verassingen komen te staan omdat je van alles verkeerd aangeleerd hebt. Dit is dus juist ook belangrijk voor de eerste jaren waarin de bsis gelegd wordt. Er zijn tegenwoordig redelijk wat gediplomeerde docenten, waardoor er meestal wel 1 in de buurt zit.

Voor het begeleiden naar toelatingsexamen conservatorium (desgewenst inclusief solfègetraining en theorie), concoursen of concerten ben je bij Claire ook aan het juiste adres. Verschillende leerlingen van Claire hebben al met veel succes meegedaan aan het Prinses Christina Concours, het Panfluitconcours & het Nederlands Première Concours. Ook zijn er leerlingen toegelaten tot het conservatorium.

Voor informatie over leslocaties, lesdagen, tarieven, ervaringen van andere leerlingen en vakantiedata, klik op onderstaande links.

Ede-Veenendaal

Amersfoort

Scherpenzeel

Ervaringen

Vakantiedata

Vraag nu een gratis proefles aan

Nu inschrijven voor les

Uitschrijfformulier