Ervaringen van leerlingen:

Ik ben Lisa Groothedde, en ik zit al bijna 7 jaar bij mijn geweldige, enthousiaste lerares Claire op les! Ze is super goed in les geven en ze doet het ook op een hele ongedwongen manier. Elke week weer ga ik met heel veel plezier naar les! Wat leuk is, is dat er elk jaar verschillende voorspeelavonden georganiseerd worden, wat weer extra power geeft om te blijven oefenen! Ik zelf wil het conservatorium als vervolgopleiding kiezen, en ondanks dat het veel oefenen is, blijft ik het heel graag doen! Als je er over nadenkt panfluit te gaan spelen, is het echt de moeite waard om bijvoorbeeld een proefles te nemen.

Elbert Hendriksen is 14 jaar en woont in Veenendaal. Sinds zijn 9e heeft hij les bij Claire Broekhuis- Smoorenburg. "Ik ben ontzettend blij dat mijn ouders mij naar Claire hebben gestuurd. Haar spontane manier van lesgeven en het uitleggen hoe je speelstukken het best kunt spelen, is erg prettig. Het is ook erg goed voor je techniek om bij een professional op les te zitten. Zij hebben ervoor geleerd dus je kan niets fout aanleren."

Beoordelingen van andere leerlingen:

Panfluitles in Amersfoort

Geplaatst door Barretjes op 30 nov. '15 | 7 jaar actief op Marktplaats

De lessen bij Claire zijn een aanrader, Wil je panfluit leren spelen? Je krijgt advies over een fluit die bij je past, je fluit word zo nodig (herhaaldelijk) gestemd en er zijn genoeg "leen"fluiten in voorraad. De lessen worden gegeven in een vertrouwelijke en intieme sfeer. Heb je je dag niet of heb je niet kunnen oefenen dan ga je gewoon in de les op jouw tempo verder waar je gebleven was. Ben je onzeker? Bij Claire ben je daar zo vanaf. De lessen worden in overleg ingepland, precies zoals je wilt. Ik kan geen reden noemen om niet op les te gaan bij Claire!

Panfluitles in Ede

Geplaatst door WA op 26 okt. '15 | 2½ jaar actief op Marktplaats

Panfluit spelen is sowieso al een aanrader. Super mooi instrument waarmee je allerlei soorten muziek kunt maken. En les van Claire maakt het feest helemaal af! Altijd gezellig en leerzaam. De tijd vliegt er helaas wel om...

Panfluitles in ede

Geplaatst door Melissen op 25 okt. '15 | 9½ jaar actief op Marktplaats

De lessen van claire zijn altijd super leuk!!! Je leert heel erg veel en krijgt echt de tijd die je nodig heb. Dussss..... als je op panfluitles wil zit je hier op het goede adres.

Panfluitles in Ede

Geplaatst door Lies op 26 mrt. '15 | 4½ jaar actief op Marktplaats

Lessen bij Claire waren altijd super! Gezellig en leerzaam!

Panfluitles in Amersfoort

Geplaatst door Linda op 06 nov. '14 | 9 jaar actief op Marktplaats

Claire geeft heel enthousiast en goed les!! Ze is motiverend vrolijk en geduldig. Ze schrijft altijd op wat je oefenen moet; -) Claire is flexibel en ze heeft in de 2 jaar die ik nu les heb van haar nog nooit afgezegd. Ik heb veel plezier in panfluit spelen gekregen en ik ben enorm vooruitgegaan sinds ik les heb van haar.