Welkom

Welkom op mijn website. Mijn naam is Claire Smoorenburg. Al 30 jaar geef ik met veel plezier en toewijding les. Elke leerling is weer anders en daarom is het leuk om bij iedere leerling steeds weer de juiste snaar te raken en ze optimaal te motiveren. Ik geef altijd graag heel persoonlijk les en pas mijn methode en materiaal aan op wat de leerling interesseert, inspireert en stimuleert. Heel veel gaat dus in overleg, want lesgeven is een samenwerkingsproces en geen éénrichtingsverkeer. We werken samen naar een doel. Daarnaast probeer ik de leerling natuurlijk te stimuleren om nieuwe dingen te leren, muzikale ideeën te ontwikkelen en hun eigen klank en visie vorm te geven. Alle leerlingen worden optimaal uitgedaagd hun talent te ontwikkelen; ieder op zijn of haar eigen niveau. Om dit te ondersteunen hebben we regelmatig voorspeelavond of benefietconcertjes en maak ik ook gebruik van Earz (een muziekles app voor thuis) en het maken van opnames. Uiteraard ben ik gediplomeerd, afgestudeerd aan de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten in 1998. Kijk voor meer informatie ook naar de ervaringen van andere leerlingen, of de pagina over panfluitles.

Jeugdfonds

Wil je graag op muziekles, maar zit je financieel wat krap? Kijk even op deze site. Misschien kom je in aanmerking voor een bijdrage: jeugdfondssportencultuur.nl

NieuwsOpen dag Muziekplein Ede 2023


Zaterdag 22 april, van 12:00 tot 15:30
Cultura, Molenstraat 45, Ede


Leerlingenconcert Ede


Vrijdag 16 juni 19:00
Cultura, Molenstraat 45, Ede


Zomerconcert Muziekschool Scherpenzeel


Zaterdag 17 juni 14:30
Grote Kerk, Scherpenzeel


Flierefluiter deel 3 verschenen!
Klik hier om naar de boeken te gaan.Flierefluiter methode vernieuwd!

De succesvolle Fliereluiter methode is geheel herzien en verbeterd. Alle drie de boeken zijn nu voorzien van mp3 begeleidingen.